India; het land van kleuren, geuren en prachtige folklore, tot uitdrukking gebracht in de veelvoud aan rijke stoffen die daar geproduceerd worden. Wij werken met gekwalificeerde ambachtslieden in kleine oplages, maar zien de verspilling die ontstaat door de goedkope textielindustrie. Dat maakt ons meer en meer bewust van de uniekheid van ons bedrijf en de mogelijkheden die er zijn om het anders te doen. Wij zijn dan heel trots op de nieuwe meubellijn uit Rajasthan!

Deze meubelen zijn ambachtelijk vervaardigt. De gebruikte houtsoort is mango gecombineerd met handgeweven gerecyclede katoen. Door het gebruik van oude textielresten ontstaat er een grillige gedessineerde bekleding, dat maakt ieder exemplaar uniek.

Het gestreepte stoeltje met bijpassende voetenbankjes is van een ander materiaal vervaardigt. De bekleding is een mengeling van katoen, wol en viscose. Door de verschillende materialen ontstaat er een verrassende structuur in de stof. Ook voor deze stoel en voetenbankjes geldt; ieder exemplaar is uniek.

U vind deze meubels terug op onze website onder het kopje zitmeubelen.

Sfeerfoto
Sfeerfoto
Sfeerfoto
Sfeerfoto